Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

HR2Day | Visma

Datum bijgewerkt 23-01-2023
Pakket HR2day
Omschrijving HRM & Salaris oplossing volledig online (Cloud)
Leverancier HR2Day | Visma
Detailinformatie leverancier...
Website HR2day
Prijsmodel All-in tarief per medewerker per maand
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 1 ] / Waardering gemiddeld [ 9.00 ]
Geef uw waardering over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Loon- en salarissoftware
- Personeelsadministratie (HRM)
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
modules
personeelsadministratie, salarisadministratie, salarisverwerking, verlof, verzuim, performance management, document management, ...

Profiel pakket
HR2day is hét complete online geïntegreerde personeel- en salarissysteem voor de werkgever van vandaag. Uw personeel is belangrijk voor u. De personeel- en salarisadministratie moet goed en efficiënt gebeuren. Bovendien wilt u de personeelsprocessen, van beoordeling tot salarisstrook, altijd en overal kunnen uitvoeren. Kenmerken van HR2day zijn de intuïtieve gebruikersomgeving die altijd en overal toegankelijk is. Maar ook de sterke mate van CAO ondersteuning waarbij toch een ongekende flexibiliteit beschikbaar is. Het toonaangevende Force.com platform waarop HR2day beschikbaar is zorgt voor betrouwbaarheid, performance en rapportagemogelijkheden. Niet voor niets dat het snel groeiende aantal gebruikers unaniem enthousiast is!

Berichten met [ HR2day ]

Visma zet sterke groei in Nederland voort met overname Onguard (21-02-2020)
Visma is de afgelopen jaren gestaag gegroeid op de Nederlandse markt en breidt vandaag zijn aanwezigheid verder uit door Onguard's order-to-cash-oplossingen toe te voegen als strategische aanvulling op zijn cloudoplossingen voor onder meer financieel management, hrm, spend management en e-overheidsoplossingen.
Bron: Onguard

Visma neemt Circle Software over - toonaangevende leverancier van casemanagement-oplossingen voor de publieke sector (16-01-2020)
Visma, een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische software voor de private en publieke sector in Scandinavië, de Baltische staten en de Benelux, neemt Circle Software over, marktleider in cloudsoftware voor casemanagement en samenwerking voor de publieke sector.
Bron: Visma

Visma neemt PlusPort over - toonaangevende Nederlandse leverancier van learningmanagementsystemen en e-learningoplossingen (04-09-2019)
Visma heeft overeenstemming bereikt over de overname van PlusPort, marktleider in cloudoplossingen voor leren en ontwikkelen. Het sublabel SafetyPort maakt ook deel uit van de transactie. Visma's aanwezigheid op de Nederlandse markt is de afgelopen twaalf maanden aanzienlijk gegroeid.
Bron: Visma

Visma breidt zijn aanbod van HR-oplossingen voor de Nederlandse markt uit met de overname van HR2day en Dotweb (10-07-2019)
Visma heeft zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt het afgelopen jaar fors uitgebreid. Met de overname van HR2day en Dotweb heeft de organisatie nu ruim 2.000 werknemers in deze voor Visma uiterst strategische regio en versterkt het zijn leiderschapspositie op de Europese markt.
Bron: VismaOnerzoeksbureau GBNED