Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Rompslomp.nl

Datum bijgewerkt 09-08-2022
Pakket Rompslomp.nl
Omschrijving Online boekhoudpakket voor zzp-ers
Leverancier Rompslomp.nl
Detailinformatie leverancier...
Website Rompslomp.nl
Prijsmodel Er zijn vier pakketten en vier add-ons. Het begint bij een gratis pakket en je kan doorgroeien naar een premium pakket. De add-ons kunnen je helpen je
Taal pakket NL
 
Besturings systemen Android
Browser (webbased)
Apple iOs
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Factureren
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket
Rompslomp is hét online boekhoudpakket speciaal gemaakt voor freelancers en zzp'ers. Wij geloven erin dat jij als ondernemer altijd inzicht en controle wilt in je boekhouding, zonder dat je er veel tijd mee kwijt bent. Geen overvolle schoenendozen met papieren bonnetjes meer, geen multomappen met facturen en geen losse excels of word documenten met facturen die je niet meer terug kunt vinden.

We zorgen er dus voor dat je alles kunt doen wat je als zzp'er nodig hebt in je administratie. Via je je smartphone (Android en Apple iOS) kun je alles doen wat nodig is om je boekhouding makkelijk bij te houden.

Berichten met [ Rompslomp.nl ]

Visma neem Rompslomp over, leverancier van boekhoudsoftware voor freelancers en zzp-segment (17-01-2022)
Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt Rompslomp.nl over, bedenker en maker van online boekhoudsoftware voor freelancers en zzp’ers. Met deze strategische overname creëert Visma het meest complete aanbod van financiële software en keuzevrijheid voor elk type organisatie, van zzp tot mkb en van grootzakelijk tot (grote) accountantskantoren.
Bron: Rompslomp

Boekhouden met Rompslomp.nl: razendsnel bonnetjes scannen met een app door de ondernemer (01-12-2020)
Hoe handig zou het zijn als je de bonnetjes kunt scannen met een app en dat deze automatisch in je boekhouding verwerkt worden. Zo kun je niet alleen onderweg je bonnetjes digitaliseren maar hoef je ook geen tijd meer te besteden aan het invoeren of overnemen van gegevens. Met de nieuwe scan & herken integratie met onze digitale schoenendoos boek je nu vliegensvlug je bonnetjes in.
Bron: Rompslomp.nl

Boekhoudprogramma Rompslomp.nl koppelt met alle Nederlandse banken (27-05-2020)
Klanten van het boekhoudprogramma Rompslomp kunnen vanaf nu gebruik maken van een automatische bankkoppeling. Deze nieuwe functionaliteit zorgt ervoor dat alle banktransacties direct zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen ondernemers supersnel zien of een factuur is betaald of niet en het geeft bijna realtime inzicht in de financiële situatie.
Bron: Rompslomp.nlOnerzoeksbureau GBNED