Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Gebruikersgroepen

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.
 


U bent de enige met dit probleem!
Bovenstaande uitspraak kent u vast wel als gebruiker van standaard software. U heeft een probleem met een bepaalde functionaliteit en volgens de helpdesk van de leverancier bent u de enige. Is dat laatste ook werkelijk het geval?

U werkt met een softwarepakket en bent daar best tevreden mee. Maar....
Hoe werken andere gebruikers met het pakket?
Zijn er andere gebruikers met dezelfde wensen als u?
Gebruikt u wel alle mogelijkheden van het pakket?

Natuurlijk kunt u veel van deze vragen kortsluiten met de leverancier van uw software die u ongetwijfeld zo goed mogelijk van dienst probeert te zijn. Maar het zou toch mooi zijn als u eens rechtstreeks met andere gebruikers kunt communiceren.

Dat laatste is mogelijk door lid te worden van een gebruikersgroep.


Uw leverancier
Soms kan de softwareproducent of dealer u de weg wijzen naar een gebruikersgroep van de software die hij levert. Maar zeker niet alle softwareleveranciers staan in de rij om het bestaan van een gebruikersgroep onder de aandacht te brengen van bestaande gebruikers, laat staan te melden aan nieuwe gebruikers.

Wij proberen op deze website alle gebruikersgroepen van standaard software in beeld te brengen. Kent u een gebruikersgroep die wij niet hebben vermeld? Meldt deze dan aan door eenvoudig een bericht te zenden aan onze redactie met vermelding van de website van de gebruikersgroep.

Links
Common Nederland
Maak kennis met Common en ervaar wat het is om lid te zijn van het grootste onafhankelijke en internationale platform voor kennisuitwisseling en belangenbehartiging binnen de zakelijke ICT markt.
Gebruikersvereniging Centric
De GV Centric behartigt de belangen van de leden die gebruik maken van door de firma Centric PSS ontwikkelde software en daarbij behorende diensten.
VNSG
De VNSG is een actieve vereniging met bijna 900 bedrijfslidmaatschappen, waardoor ze mondiaal één van de grootste SAP-Gebruikersverenigingen is. Zij stelt zich tot doel SAP-gebruikers te helpen bij het verhogen van de toegevoegde waarde van SAP oplossingen in hun organisatie.
Raadpleeg alle links...

Suggesties en opmerkingen

Kent u een interessante website met informatie over gebruikersgroepen? 

Kent u gebruikersgroepen van software die wij nog niet hebben vermeld? 

Heeft u andere suggesties en/of opmerkingen?

Stuur dan een mail aan onze redactie.


Onerzoeksbureau GBNED