Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

EasyKas koppelt nu ook met Accountancy- en Software Gemak

Plaatsingsdatum 03-09-2021
Berichtdatum 3 september 2021

Met één druk op de knop zijn de kastransacties met de nieuwe api-koppeling nu ook direct verwerkt in Accountancy- en Software Gemak. De koppeling is beschikbaar voor zowel de eigen administratie als de online klantadministraties van accountants en boekhouders. Ondernemers kunnen de koppeling leggen met zowel Boekhoud Gemak als Multivers.

EasyKas registreert kastransacties, kostenbonnen en andere ontvangsten en uitgaven. De kas kan simpel, snel én foutloos worden opgemaakt en er is geen papieren- of Excel kasboek meer nodig.
Door de koppeling met Boekhoud Gemak en Multivers wordt het kasboek automatisch bijgewerkt in de boekhouding. De boekhouder / accountant realiseert tijdbesparing doordat hij/zij af is van het inklopwerk.

De EasyKas app is er voor iedere ondernemer met contante kastransacties zoals horecaondernemers, kappers en winkeliers. De Belastingdienst verplicht een goede kasstaat bij te houden en deze ook regelmatig af te sluiten. De ervaring leert dat ondernemers hier niet voldoende tijd voor nemen en vaak achteraf de kasstaat opstellen. Met EasyKas is het kasboek online, netjes, bijgewerkt en up-to-date.

EasyKas koppelde al met Exact Online en Snelstart. Werk je met een ander softwarepakket, dan is er een handige export- /import faciliteit. Via een overzichtelijk dashboard heb je als adviseur ook volledig toegang tot de klantadministraties.
 

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding EasyKas
Internet URL EasyKas

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED