Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

SAP breidt SuccessFactors HXM Suite uit

Plaatsingsdatum 15-09-2022
Berichtdatum 14 september 2022

SAP kondigde tijdens SuccessConnect uitbreidingen aan voor zijn SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite. Organisaties zijn hiermee beter in staat om een strategie voor talentontwikkeling uit te stippelen en medewerkers klaar te stomen voor de toekomst.

Organisaties floreren als medewerkers betrokken zijn bij hun carrière, over de juiste vaardigheden beschikken, in staat zijn om kansen te benutten en het gevoel hebben erbij te horen. Voor veel organisaties is het echter lastig om een goed en compleet beeld te krijgen van de aanwezige vaardigheden en ambities.

De nieuwste ontwikkelingen in de SAP SuccessFactors HXM Suite brengen data, machine learning en AI samen om organisaties een beter inzicht te geven in de capaciteiten en talenten die intern aanwezig. Met dit inzicht is het personeelsbestand beter af te stemmen op de behoeften van de organisatie.

De volgende uitbreidingen komen in de tweede helft van 2022 beschikbaar:

  • Skills ontology brengt met behulp van machine learning en automatisering continu de vaardigheden van medewerkers in kaart. Hierbij wordt rekening gehouden met hun rol, verantwoordelijkheden, ervaringen en prestaties. Op die manier krijgt een organisatie op wereldwijde schaal een holistisch beeld van de vaardigheden die intern aanwezig zijn.
      
  • Growth portfolio is een dynamische bibliotheek van werknemersattributen, waaronder vaardigheden, sterke punten, werkstijlen, passies en aspiraties. Het ‘whole self model’ komt hiermee tot leven. Dit model biedt een kader om te begrijpen hoe werknemers veranderingen en kansen tijdens hun loopbaan ervaren.
      
  • Met dynamic teams kunnen organisaties de resultaten van afdelingsoverstijgende teams meten en optimaliseren. Gebruikers van SAP SuccessFactors Performance & Goals kunnen objective key results (OKR's) toevoegen aan dynamic teams om de voortgang te volgen en het succes te meten. Binnen SAP SuccessFactors Opportunity Marketplace worden medewerkers en dynamische teams met behulp van machine learning en AI gematcht op basis van wat mensen weten, en niet op basis van wie ze kennen. Hierdoor ontstaat een rechtvaardigere kans op persoonlijke groei.
      
Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding SAP
Internet URL SAP

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED