Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Silverfin overgenomen door Visma

Plaatsingsdatum 25-09-2023
Berichtdatum 25 september 2023

Silverfin is een cloud-native leverancier van post-accountancy, inclusief het voorbereiden van rekeningen en gerelateerde workflows. Opgericht in België in 2013 en met kantoren in onder andere Gent (B) en Voorschoten (NL), biedt het bedrijf een onderscheidend aanbod aan een sterke basis van internationale klanten, waaronder de Big 4.

Het platform van Silverfin stelt accountants in staat de efficiëntie, het concurrentievermogen en de winstgevendheid op het gebied van compliance- en rapportagediensten te verbeteren, en stimuleert de ontwikkeling en levering van nieuwe adviesdiensten. De meeste van de bijna 850 directe klanten van het bedrijf zijn accountantskantoren, en het platform heeft bijna 320.000 eindklanten.

De overname vergroot Visma’s aanwezigheid op de softwaremarkt in de Benelux aanzienlijk en versterkt ook de positie van de Groep als Europa’s cloud accountingsoftware kampioen.

Silverfin wordt Visma’s zevende acquisitie op de Belgische markt sinds de eerste intrede in het land in 2020 met de overname van Yuki. Sindsdien hebben ook Belgische bedrijven als Syneton, UseItGroup, ionProjects, Teamleader en Beeple zich aangesloten bij Visma.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding Visma en Silverfin
Internet URL Visma en Silverfin

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Silverfin: nieuwe kapitaalronde met de toonaangevende Europese tech-investeerder Hg [10-06-2020]

Silverfin kondigt gratis tools aan ter ondersteuning van hun Nederlandse accountingklanten en hun cliënteel gedurende COVID-19 [25-05-2020]


Onerzoeksbureau GBNED