Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Exact is klaar voor digitalisering van de dividendbelasting

Plaatsingsdatum 30-01-2024
Berichtdatum 24 januari 2024

Al jaren was het mogelijk om de aangiften dividendbelasting uit te werken in de fiscale software van Exact. Sinds de start van 2024 is het vanuit de Belastingdienst mogelijk om deze aangiften vervolgens digitaal in te dienen en vanaf 1 juli 2024 wordt dit zelfs verplicht. Bij Exact zijn we hier al klaar voor, dus genoeg redenen voor jou om er ook nu al mee te beginnen.

Onze gebruikers ervaren al langere tijd het gemak van onze fiscale software. Zo was het vanuit Exact Online Fiscaal en Fiscaal Gemak al mogelijk om de dividendbelasting digitaal uit te werken en deze via een automatisch gegenereerde PDF naar de Belastingdienst te “versturen”.

Nu de Belastingdienst de volgende stap heeft gezet en het mogelijk maakt om het formulier voor de dividendbelasting digitaal in te dienen, zitten ook wij niet stil. Onze fiscale software is hier helemaal op ingericht en maakt het verwerken van de dividendbelasting nu nog eenvoudiger. 

Lees verder op Exact.com.

Categorie(n) SBR / XBRL , Soort > Externe verslaggeving, Standaardisatie, (open)standaarden, Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials
Bronvermelding Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED