Softwarepakketten.nl

Begrippen > Broncode

De programmeer-versie van de software, waarvan de machine-versie bij de gebruiker een compilatie is. onder meer begrip binnen Escrow.

Web pagina onderdelen met [ Broncode ]
Aanbieders van escrowdiensten
Onderzoek en artikelen op deze website over [ Broncode ]
Bescherming van software door Auteursrecht en Octrooirecht (07-01-2015)
In 1994 heeft de wetgever, ter voldoening aan de Europese richtlijn betreffende de bescherming van software, daartoe een categorie computerprogramma's toegevoegd. Maar wat wordt nu precies beschermd? Zo mag een derde software ontwikkelen die dezelfde functie verricht als auteursrechtelijk beschermde software, mits de beide computerprogrammas niet dezelfde broncode hebben. En hoe verhoudt auteursrecht zich ten opzichte van het octrooirecht?
De IT-Jurist: Open Source, een introductie (18-07-2014)
In dit artikel van De IT-Jurist worden in vogelvlucht de belangrijkste aspecten van het gebruik van Open Source software besproken. Open Source software is software waarvan de broncode door de maker ervan vrij ter beschikking wordt gesteld. De broncode is software in de vorm van een voor een mens te begrijpen programmeertaal en de daarbij horende documentatie.
Softwarepakketten met [ Broncode ] Leverancier
Delphi
Maak snel en eenvoudig multi-platform apps vanuit n broncode voor Windows, Mac, iOS, Android en IoT. Krachtige database support en support voor Connected Apps ter uitbreiding van VCL applicaties.
Barnsten B.V.

Onerzoeksbureau GBNED