Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Lightspeed lanceert Omnichannel Loyalty

Plaatsingsdatum 20-05-2020
Berichtdatum 20 mei 2020

Vandaag lanceert Lightspeed, leverancier van webwinkel- en kassasoftware voor zelfstandige retailers, Omnichannel Loyalty. Daarmee kunnen retailers kun klanten online op dezelfde manier belonen als in de winkel. Nu steeds meer winkeliers de deuren van de fysieke winkels weer openen, kunnen klanten gebruik maken van een gestroomde online en in store-ervaring. Lightspeed Omnichannel Loyalty is de opvolging van het in april 2019 gelanceerde Lightspeed Lightspeed Loyalty: een direct te integreren, op de klant gefocust loyalty platform.

Gevoel van waardering
Door de coronacrisis hebben een hoop retailers hun winkeldeuren tijdelijk moeten sluiten. Nu er vanuit de overheid versoepelingen aangekondigd zijn, gaan er langzaamaan steeds meer winkels open. Toch wordt het klantcontact anders dan voorheen: constant opletten op het houden van afstand, verandert het sociale contact. Ook zijn er klanten die de fysieke winkels nog niet durven te betreden. Dankzij Omnichannel Loyalty is het mogelijk klanten zich gewaardeerd te laten voelen, waar ze ook winkelen.

Verbinden van de online en offline ervaring
Lightspeed Omnichannel Loyalty geeft retailers de volgende voordelen:

  • Gerichte marketing promo’s: Er kan bepaald worden of men promo’s wil sturen naar degenen die online, in de winkel, of op beide platformen hebben gekocht.
  • Het belonen van loyaliteit: Het is mogelijk de meest loyale klanten te benaderen met persoonlijke aanbiedingen.
  • Het verbinden van de online en offline ervaring: Het maakt niet uit waar mensen hun aankopen doen of op welk platform ze zich hebben aangemeld voor het loyalty programma, ze kunnen zowel online als in de winkel punten sparen én inwisselen. Retailers beheren hun volledige loyalty programma vanaf één overzichtelijk dashboard.
Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Lightspeed
Internet URL Lightspeed

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED