Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Lightspeed breidt eCommerce product uit met multi-channelmogelijkheden

Plaatsingsdatum 16-06-2020
Berichtdatum 16 juni 2020

Lightspeed introduceert nieuwe functies in Lightspeed eCommerce die de omnichannel-ervaring versterken en zorgen voor een snellere en efficiëntere online winkelervaring. Retailers die hun online activiteiten ondersteunen met Lightspeed eCommerce waren tijdens de coronacrisis goed in staat om zich snel aan te passen. Dit blijkt uit de groeiende populariteit van omnichannel met een stijging in eCommerce-volumes van 400 procent in april ten opzichte van februari.

Ondernemers staan, nu de economie weer langzaam van het slot gaat, opnieuw voor de uitdaging om op een slimme manier zaken te doen. Daarom zet Lightspeed zijn onboarding-proces voor eCommerce kracht bij door nieuwe en bestaande klanten 24/7 klantenservice te bieden. Daarbij ondersteunt Lightspeed het grote aantal klanten dat op dit moment geavanceerde e-commercefunctionaliteit met hun bedrijfsprocessen willen integreren.

Nieuwe functies in Lightspeed eCommere
Een andere uitbreiding van Lightspeed eCommerce zijn de toegevoegde functies Live Preview Themes en Multi-Location Inventory. Live Preview Themes stelt retailers in staat om hun website design te testen alvorens live te gaan. Multi-Location Inventory biedt mkb’ers de mogelijkheid om consumenten een online overzicht te tonen van de beschikbare voorraad binnen elke fysieke winkellocatie, zodat ze geen verkoopkans mislopen. Op korte termijn worden ook de volgende functies aan Lightspeed eCommerce worden toegevoegd:

  • Lightspeed Shipping: Deze verbeterde tool biedt rechtstreekse toegang tot transporttarieven en verzendlabels vanuit Lightspeed eCommerce.
  • Curbside Pick-Up: Deze tool zorgt voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak voor consumenten door het mogelijk te maken bestelde producten op afhaalpunten op te halen.
  • Personalized Shopping: Deze functie biedt consumenten de mogelijkheid om een afspraak te maken voor personal shopping op een gewenst tijdstip en tegelijkertijd een relatie op te bouwen met de verkoopmedewerkers.

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Lightspeed
Internet URL Lightspeed

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Lightspeed lanceert Omnichannel Loyalty [20-05-2020]

Lightspeed introduceert analyse-oplossing Lightspeed Analytics [26-11-2019]

Lightspeed introduceert Point of Sale-app Retail 3.0 [24-10-2019]

Lightspeed POS kondigt overname iKentoo aan [17-07-2019]

Lightspeed voegt nieuwe voorraadbeheerfuncties toe aan retailsoftware [10-07-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED