Softwarepakketten.nl
Urios

Software nieuws

SAP: Innovatie versnellen met no-code/low-code-ontwikkeling, procesautomatisering, data en AI

Plaatsingsdatum 10-05-2022
Berichtdatum 10 mei 2022

SAP kondigt vandaag op SAP Sapphire in Orlando, Florida, nieuwe innovaties aan die klanten zakelijke waarde bieden op vier cruciale gebieden: veerkracht van de toeleveringsketen, duurzaamheid, transformatie van bedrijfsprocessen en ontwikkeling van no-code-applicaties.

Met onder andere:

SAP AppGyver, een toonaangevende no-code/low-code enterprise applicatie-ontwikkelingsoplossing, omvat nu native integratie met SAP Service Cloud en is beschikbaar als onderdeel van de gratis laag voor het SAP Business Technology Platform. SAP Process Automation, ook onderdeel van SAP BTP Free Tier, is verbeterd voor no-code workflowmanagement en robotic process automation (RPA).

SAP levert ook nieuwe SAP AI-aangedreven innovaties om op intelligente wijze end-to-end bedrijfsprocessen te optimaliseren, waaronder lead-to-cash, design-to-operate, recruit-to-retire en source-to-pay. In de 'studentenzone' van het leerportaal biedt SAP alle academische studenten ook gratis toegang tot leermiddelen en ervaringen op maat. Om de groeiende behoefte aan versnelde app ontwikkeling door niet-technische gebruikers te ondersteunen, lanceert SAP een verbeterd leertraject dat studenten voorbereidt op nieuwe certificeringen in low-code/no-code.

Categorie(n) Branche > Financials, Robotic (accounting), ICT Innovatie
Bronvermelding SAP
Internet URL SAP

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED