Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Hogeschool Rotterdam kiest voor Unit4 ERP

Plaatsingsdatum 01-11-2023
Berichtdatum 1 november 2023

Unit4, leider in cloud bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties, deelt mee dat Hogeschool Rotterdam gekozen heeft voor Unit4 ERP. Met deze geïntegreerde SaaS-oplossing kan de hogeschool processen efficiënter inrichten, is er controle vanuit één centraal systeem en wordt er geprofiteerd van verbeterde data-analyses en rapportagemogelijkheden.

Bij Hogeschool Rotterdam staan zo’n 40.000 studenten ingeschreven en werken 4.500 mensen. Omdat het een grote organisatie betreft, waarbij zowel medewerkers als studenten - met het studentenportaal - gebruikmaken van systemen, is het belangrijk dat er uniformiteit is en de systemen gebruiksvriendelijk zijn. In het verleden werd er gewerkt met verschillende oplossingen voor verschillende bedrijfsprocessen, wat de efficiëntie in de weg zat. De hogeschool ging daarom op zoek naar een oplossing waarbij de software voor finance, inkoop en projecten in één systeem gebundeld is. 

Branche best-practises hebben waarde al bewezen
Het ERP-systeem van Unit4 zal de huidige oplossingen op het gebied van finance, inkoop en projecten vervangen. De oplossingen die geïmplementeerd worden zijn op basis van branche best-practices, waarbij maatwerk wordt vermeden, en hebben hun waarde al bewezen. Door te werken met Unit4 ERP wordt het aantal handmatige acties en het aantal interfaces waar de hogeschool mee werkt, verminderd. Ook zal het ervoor zorgen dat alle informatie op ieder moment up-to-date is, en kunnen op basis hiervan gefundeerde besluiten door verschillende afdelingen gemaakt worden. 

Ron van Kints, directeur AIC bij Hogeschool Rotterdam: “Met de overstap naar Unit4 ERP zorgen we er onder andere voor dat onze medewerkers echt in control komen. Zij kunnen namelijk effectief omgaan met de data uit het ERP-systeem en dit gebruiken om tot de juiste besluiten te komen. Daarnaast helpt het onze medewerkers om vanuit een geïntegreerde workflow hun werkzaamheden efficiënter uit te voeren, zodat we ons kunnen focussen op onze missie: het ontwikkelen van professioneel talent. We zijn ervan overtuigd dat Unit4 de partner is die ons hierbij verder kan helpen. Dat zij werken met tools die zowel een in de praktijk bewezen toepassing hebben als de flexibiliteit om mee te bewegen als de tijden veranderen, geeft ons vertrouwen dat het ook in de toekomst goed zit.”
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Branche > Financials, Soort > Projectmanagement en -planning, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Gemeente Haarlemmermeer kiest ERPx van Unit4 [15-05-2024]

Tien Nederlandse gemeentes in 2024 al live met Unit4 ERPx [24-04-2024]

Unit4 zorgt met nieuwe Smart Automation Services voor slimme ERP-functionaliteit [20-03-2024]

Gemeente Delft kiest voor Unit4 ERPx [18-01-2024]

Gemeente EIndhoven kiest voor toekomstbestendige financiële processen met ERPx van unit4 [31-08-2023]


Onerzoeksbureau GBNED