Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Gemeente Delft kiest voor Unit4 ERPx

Plaatsingsdatum 18-01-2024
Berichtdatum 18 januari 2024

Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties laat weten dat gemeente Delft gekozen heeft voor Unit4 ERPx voor hun financiële processen. Na een aanbesteding is de opdracht gegund aan Unit4 met ERPx wegens de toekomstbestendigheid en het gebruiksgemak van de software. Met dit financiële systeem is de gemeente in staat gemakkelijk te reageren op ontwikkelingen van de markt en binnen de financiële processen, waarmee zij op de toekomst is voorbereid. 

Informatievoorziening naar een hoger niveau tillen
De gemeente Delft is onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam en Den Haag en heeft 106.000 inwoners. De stad staat bekend als kennisstad, dankzij de aanwezigheid van onder andere de Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. Om als stad goed door te ontwikkelen en op de toekomst voorbereid te zijn, was de gemeente op zoek naar een nieuw financieel systeem dat in staat was om de informatievoorziening binnen de organisatie naar een hoger niveau te tillen. En daarmee de efficiëntie en de effectiviteit binnen de organisatie te verbeteren. Daarbij was de wens om een standaardoplossing af te nemen, die gemakkelijk configureerbaar is, bijvoorbeeld in diverse workflows. Ook vond de gemeente Delft het belangrijk dat het nieuwe systeem bekendstaat als gebruiksvriendelijk en efficiënt. Unit4 heeft met ERPx en diens trackrecord in de Nederlandse publieke sector bewezen dit allemaal te bieden.

Succesvol en efficiënt doorlopen processen gewaarborgd
De gemeente Delft zal ERPx onder andere inzetten voor crediteuren- en debiteurenbeheer, inkoop en contractmanagement. Kenmerken van ERPx die door de gemeente voor deze processen erg gewaardeerd worden, zijn onder andere de ingebouwde notificaties en reminders en de transparante weergave en aanpasbaarheid van de workflows. 
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > ERP
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Gemeente Haarlemmermeer kiest ERPx van Unit4 [15-05-2024]

Tien Nederlandse gemeentes in 2024 al live met Unit4 ERPx [24-04-2024]

Unit4 zorgt met nieuwe Smart Automation Services voor slimme ERP-functionaliteit [20-03-2024]

Hogeschool Rotterdam kiest voor Unit4 ERP [01-11-2023]

Gemeente EIndhoven kiest voor toekomstbestendige financiële processen met ERPx van unit4 [31-08-2023]


Onerzoeksbureau GBNED