Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Unit4 zorgt met nieuwe Smart Automation Services voor slimme ERP-functionaliteit

Plaatsingsdatum 20-03-2024
Berichtdatum 20 maart 2024

Unit4, leider in zakelijke cloudapplicaties voor dienstverlenende organisaties, kondigt vandaag de introductie aan van Smart Automation Services. De diensten die horen onder de Smart Automation Services stellen organisaties in staat hun efficiëntie en productiviteit te verbeteren met behulp van artificial intelligence en contextbewuste functionaliteiten.

De Smart Automation Services kunnen worden geïntegreerd met Unit4 ERPx en de virtuele assistent van Unit4, om zo bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen. Met behulp van de diensten kan ERPx een fors aantal taken automatiseren en zo bijdragen aan een optimale, gepersonaliseerde gebruikservaring die minimale menselijke tussenkomst vereist.

Integratie met AppStudio, Extension Kit Flows en Apps
De Smart Automation Services combineren diverse nieuwe tools die Unit4 heeft ontwikkeld ter ondersteuning van hun ERP-oplossing. Zo integreert het AppStudio, een tool voor het stroomlijnen van de ontwikkeling en automatisering van nieuwe applicatiefunctionaliteit in ERPx, met Extension Kit Flows en Apps, een low-code platform waarmee organisaties bedrijfsapplicaties op maat kunnen ontwikkelen en aan ERPx kunnen koppelen. Een ander onderdeel van de Smart Automation Services is Industry Mesh, een oplossing voor agile integratie van cloudapplicaties met ERPx en de geavanceerde virtuele assistent van Unit4. Het samenspel van deze diensten maakt het mogelijk de ontwikkeling van user interfaces te stroomlijnen en stelt ERP-gebruikers in staat de regie in handen te nemen.

Automatisering en inzichten op basis van gegevensanalyse
De Smart Automation Services van Unit4 maken gebruik van automatisering en inzichten op basis van gegevensanalyse, om gebruikers zo een uitmuntende mensgerichte ervaring te bieden. De diensten zorgen met een combinatie van AI en contextbewuste functionaliteit voor gepersonaliseerde ervaringen die de efficiëntie van gebruikers vergroten. Unit4 heeft de effectiviteit van deze aanpak kunnen aantonen door intern gebruik te maken van AppStudio voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe functionaliteit en door uitgebreid onderzoek te doen naar de gedragspatronen en gewoontes van gebruikers. Unit4 heeft niet alleen het gebruik van zijn producten geanalyseerd, maar ook de feedback van gebruikers gekwantificeerd en de impact van de nieuwe functionaliteit gemeten. Tijdens een pilot van een selfserviceoplossing voor werknemers, bleek dat zij aanzienlijk minder tijd kwijt waren aan de interactie met het systeem en het voltooien van taken.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > ERP
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Unit4 lanceert Success4U [12-06-2024]

Gemeente Haarlemmermeer kiest ERPx van Unit4 [15-05-2024]

Tien Nederlandse gemeentes in 2024 al live met Unit4 ERPx [24-04-2024]

Gemeente Delft kiest voor Unit4 ERPx [18-01-2024]

Hogeschool Rotterdam kiest voor Unit4 ERP [01-11-2023]


Onerzoeksbureau GBNED