Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Urios

Datum bijgewerkt 25-12-2023
Pakket Urios
Omschrijving Compleet administratiepakket voor de Advocatuur
Leverancier Urios - Software voor Advocaten
Detailinformatie leverancier...
Website Urios
Prijsmodel Tarief per periode
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 1 ] / Waardering gemiddeld [ 10.00 ]
Geef uw waardering over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - Declaraties en urenregistratie
- Digitaal dossierbeheer
- Factureren
- Financieel / Juridisch
- Incassobeheer
- Practice management software
- Relatiebeheer (CRM)
- Urenadministratie
SPECIFIEK BRANCHEGERICHT
Branches Dienstverlening juridisch > Algemeen
- Advocatuur
- Incassobureaus en deurwaarders
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg Met Urios kunt u lokaal, in de cloud of hybride werken. Kies zelf of u uw database en bestanden niet
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
Documenten Genereren & Beheren
Vanuit Urios stelt u eenvoudig uw documenten en e-mails op m.b.v. Word- en Outlook-modellen. Naast de standaard modellen, kunt u zelf zoveel modellen toevoegen als gewenst. Daarbij kunt zelf extra invoervelden aanmaken in Urios, zodat u ook de niet-standaard velden kunt inlezen in uw modellen. Dankzij de Outlook-koppeling kunt u e-mails met één muisklik gemakkelijk opslaan in de dossiermap. Deze documenten en e-mails zijn vervolgens direct toegankelijk vanuit Urios.
Elektronisch Factureren
Verzend declaraties en herinneringen eenvoudig per mail. Desgewenst met een iDEAL-knop. Onze klanten ervaren dat hun cliënten hiermee sneller hun factuur voldoen. U kunt de elektronische declaraties op verschillende manieren verzenden: 1. Per mail als PDF-bestand en in UBL-formaat. Optioneel met iDEAL-knop. 2. Via eVerbinding (UBL) (voor facturatie aan de overheid en grote bedrijven) 3. In Ledes-formaat (voor facturatie aan Amerikaanse bedrijven of met een hoofdkantoor in de VS)
Export/Koppeling Boekhouding
Urios gaat tot de boekhouding. Dat betekent dat u uw boekhouding niet in Urios kunt voeren, maar dat het wel mogelijk is om met de boekhouding te communiceren. Urios heeft export/koppeling voor meer dan 15 boekhoudpakketten. Voor Exact Online, Twinfield en Yuki bieden we een live-koppeling. Bij de live-koppeling worden Urios en uw boekhoudpakket volledig automatisch gesynchroniseerd. Bij de andere functies is nog enig handmatig werk nodig.
Gebruikersrechten
Met de module Gebruikersrechten kunt u de verschillende medewerkers in Urios verschillende rechtenniveaus toekennen. Zo kan de financiële informatie op gebruikersniveau verborgen blijven en kunnen medewerkers bijvoorbeeld alleen hun eigen uren inzien. Bestaat het kantoor uit allemaal zelfstandige advocaten maar werkt u onder één naam? Dan kunt u uw omzetgegevens voor uw collega's afschermen. Ook kunt u hiermee ondersteunend personeel kosteloos toevoegen als individuele gebruiker.
Rapporten
Deze module biedt u verschillende rapporten die inzicht geven in de omzet-, uren- en dossierstromen binnen uw kantoor. Wilt u weten hoeveel nieuwe dossiers er afgelopen kwartaal zijn aangenomen? Hoeveel er nog te declareren valt? Of hoeveel uur uw medewerkers afgelopen week hebben geschreven? In enkele klikken heeft u deze overzichten paraat. Op verzoek kunnen kosteloos nieuwe rapporten worden toegevoegd.
Termijnen & Agenda
Plan uw afspraken en bewaak uw termijnen. Schrijf deze tijd direct op het betreffende dossier. Ingeplande termijnen, taken en/of afspraken worden getoond op het tabblad Vandaag (het beginscherm in Urios). Op dit tabblad wordt ook aangegeven welke nota's er in aanmerking komen voor een 1e, 2e of laatste herinnering. Daarnaast ziet u in de urentabel in één oogopslag hoeveel tijd u de afgelopen vier weken heeft geschreven. Zo kunt u efficiënt uw declarabele tijd in de gaten houden.
Derdengelden
Administreer uw derdengelden los van uw andere kantooradministratie. U vindt deze bedragen op een apart tabblad. U kunt derdengelden verrekenen met een uitgestuurde declaratie, als dit zo is afgesproken met uw cliënt, of helemaal loskoppelen van uw reguliere boekhouding. Er zijn ook verschillende rapporten beschikbaar voor derdengelden, zodat u snel overzicht heeft in deze financiële stroom.
Abonnementen
Factureert u sommige cliënten een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar? Met de abonnementenmodule komen deze bedragen automatisch naar boven bij periode declareren, zodat u zeker weet dat u uw cliënten tijdig factureert. Bepaal per cliënt of per declaratie of u wel of geen specificatie meestuurt. Wilt u voor sommige cliënten altijd specificeren en voor anderen nooit? Dan maakt u eenvoudig twee verschillende tariefbeleiden aan.
Web App
De Web App kunt u openen in uw browser en is ontworpen voor mobiel gebruik. In deze App kunt u tijd schrijven, cliëntgegevens opzoeken en uw kantooragenda raadplegen. Het bevat dus specifiek de functionaliteiten die enorm handig zijn als u onderweg bent. Als u uitgebreidere taken wilt doen, zoals nieuwe dossiers invoeren of declareren, kunt u daarvoor de applicatie op uw pc of laptop gebruiken.
Koppelingen met o.a. Outlook, Twinfield en Mollie
In de basis is Urios een compleet kantooradministratiepakket. Om sommige functionaliteiten uit Urios nog beter te kunnen benutten hebben we koppelingen gemaakt met verschillende programma's. Dit zijn onder andere Outlook (mails opslaan in dossiermap, mailen vanuit Urios met Outlook-modellen), Word (documenten genereren vanuit Urios met Word-modellen), Mollie (iDEAL-knop bij e-factuur), Exact, Twinfield en Yuki (live-koppeling met deze boekhoudprogramma's), eVerbinding, Split-Online en Mijn Rv

Profiel pakket
Eenvoud bespaart tijd. Dit is niet voor niets de slogan van Urios. Wat ooit begon als tijdschrijf- en declaratiepakket is uitgegroeid tot een volwaardig kantooradministratiepakket voor advocaten en juristen.

Naast dossier- en relatiebeheer kunt u elektronisch factureren per mail (pdf + ubl), via het Peppol-netwerk en in Ledes-formaat.

Ook bevat Urios een uitgebreide documentenmodule. Zo kunt u dossierspecifieke documenten en e-mails eenvoudig beheren en genereren. Dit laatste is op basis van Word- en Outlook-modellen die u zelf kunt opstellen.

Verder koppelen we met meer dan 15 boekhoudpakketten middels een live-koppeling, exportfunctie of e-mailkoppeling.

Tot slot vinden we het belangrijk dat u in de praktijk prettig werkt met Urios. Daarom staan we altijd open voor suggesties die uw werkzaamheden makkelijker maken.

Berichten met [ Urios ]

Urios brengt grote update uit van haar gelijknamige software voor de advocatuur (13-02-2024)
Urios is een softwarepakket voor advocaten, gericht op kantooradministratie. Urios voert constant kleine verbeteringen door op basis van de feedback van hun gebruikers. Een paar keer per jaar brengen zij een grote update uit, waarvan deze maand de eerste van 2024. De belangrijkste ontwikkelingen leest u hier.
Bron: Urios

Grote update software Urios: helpt advocatenkantoren efficiënter werken (18-10-2023)
Urios is een softwarepakket voor advocaten, gericht op kantooradministratie. Urios voert constant kleine verbeteringen door op basis van de feedback van hun gebruikers. Een paar keer per jaar brengen zij een grote update uit, waarvan deze maand de tweede van 2023. De belangrijkste ontwikkelingen leest u hier.
Bron: Urios

Urios helpt advocatenkantoren met efficienter werken (09-02-2023)
Urios is een softwarepakket voor advocaten, gericht op kantooradministratie. Urios voert constant kleine verbeteringen door op basis van de feedback van hun gebruikers. Een paar keer per jaar brengen zij een grote update uit, waarvan deze maand de eerste van 2023. De belangrijkste ontwikkelingen leest u hier.
Bron: Urios

De verschillende facturatiemethoden van Urios: advocaten en juristen kunnen nu ook elektronisch factureren via Peppol (09-12-2022)
Urios is kantooradministratiesoftware voor advocaten en juristen. Het doel is om zo efficiënt en eenvoudig mogelijk dossiers en relaties te beheren, hierop tijd te schrijven en deze tijd te factureren. Hoe u factureert bepaalt u zelf: per post, per e-mail of via het Peppol-netwerk (hiermee loopt Urios voorop). Dit bepaalt u op relatieniveau.
Bron: Urios

Live koppeling tussen Urios voor de advocatuur en boekhoudpakket Exact Online nu beschikbaar (10-02-2022)
Het was al langer mogelijk definitieve declaraties vanuit Urios, all in cloud toepassing voor de advocatuur, handmatig via een bestand te exporteren naar Exact Online. Vanaf heden kan het nóg makkelijker en sneller, namelijk real-time met een live-koppeling. Zo staan definitieve facturen uit Urios direct in Exact Online.
Bron: Urios

Veilig Mailen met de Rechtspraak vanuit Urios via SecuMailer (16-12-2021)
Met SecuMailer kunt u Veilig Mailen vanuit Urios en Outlook. SecuMailer voldoet aan alle standaarden die de Rechtspraak stelt, waaronder de NEN-norm en de NTA 7516.
Bron: Urios

Urios software voor advocatenkantoren viert jubileum met gratis webinars (07-04-2021)
Urios bestaat 20 jaar en viert dat onder meer met gratis webinars. De onderwerpen zijn: documenten en e-mails genereren, documenten beheren en elektronisch factureren. Urios is een kantooradministratiepakket voor kleine- en middelgrote advocatenkantoren.
Bron: Urios

eVerbinding voor de advocatuur met Urios (31-03-2021)
Als advocaat wil je natuurlijk zoveel mogelijk declarabele tijd besteden aan een dossier. Daarom is het belangrijk dat je de tijd efficiënt kunt schrijven en declareren. Met behulp van e-facturatie automatiseer je veel van deze stappen, waardoor je als juridisch professional meer tijd overhoudt voor waar het écht om gaat: je cliënt goed helpen.
Bron: eVerbinding en UriosOnerzoeksbureau GBNED