Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

AFAS gaat HRM en Payroll software leveren aan bol.com

Plaatsingsdatum 13-06-2022
Berichtdatum 13 juni 2022

Vanaf 2023 gaat AFAS de HRM en Payroll software leveren aan bol.com. Vanwege de integratie en automatisering van haar administratieve HR processen kiest bol.com - met zo’n 2600 interne medewerkers – voor AFAS. Zowel de bol.com medewerkers in Nederland als in België gaan vanaf 1 januari 2023 met de nieuwe software werken.

Integrale werkwijze
De keus voor AFAS Software is gemaakt vanwege de integratie van HR en Payroll processen in één oplossing en de technische integratiemogelijkheden. Jojanneke Nijhuis, Manager HR Operations bij bol.com, licht de keuze toe: “Wij willen onze administratieve HR processen efficiënter inrichten door zoveel mogelijk te automatiseren en de software van AFAS te integreren in ons verdere IT landschap. Daarmee verwachten we onze medewerkers een goede, snelle en simpele manier te bieden om hun dagelijkse HR taken uit te voeren”.

Stap voorwaarts
Aart-Pieter van den Berg, Commercieel Manager bij AFAS Software: “Met de overgang naar één geïntegreerde HRM en Payroll oplossing zet bol.com een enorme stap voorwaarts in de verdere professionalisering van hun HR-processen. Dit betekent dat alle medewerkers met AFAS eenvoudig en snel belangrijke informatie kunnen raadplegen en muteren. Denk hierbij aan zaken als verlofaanvragen, loonstroken, werkgeversverklaringen en afdelings- of functiewijzigingen.” De implementatie van de nieuwe software wordt gedaan in samenwerking met AFAS Partner Voxtur.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Financials, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding AFAS Software
Internet URL AFAS Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED