Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Lustrum eVerbinding: eerste klantaansluiting Simplerinvoicing al weer 5 jaar geleden!

Plaatsingsdatum 14-03-2019
Berichtdatum 13 maart 2019

Als eerste Simplerinvoicing / PEPPOL AccessPoint in Nederland is het voor eVerbinding, na ruim 96.000 uren development, meer dan 2 miljoen facturen in het platform en 80% marktaandeel Simplerinvoicing, tijd het 1e lustrum te vieren!

Zoals alle initiatieven begon ook eVerbinding klein. Het ontwikkelen van het Simplerinvoicing accesspoint op PEPPOL vormde een belangrijk moment. Hierna nam eVerbinding, door het ontwikkelen van de juiste features en het uitdragen van de e-facturatie via het open netwerk gedachte, als vanzelf een leidende rol binnen de Nederlandse e-facturatie markt in.

Tijd om te proosten
Samen met Accountancy-, Corporate- en Overheidsklanten van het eerste uur, Software- en implementatiepartners, Simplerinvoicing en PIANOo betrokkenen en natuurlijk het team van eVerbinding werd geproost op deze mijlpaal.

Muis Software is het eerste softwarepakket dat aansloot op het platform van eVerbinding en daarmee haar klanten de mogelijkheid bood om op basis van de standaard UBL 2.0 in- en verkoopfacturen elektronisch uit te wisselen. Dit is inmiddels 5 jaar geleden en Richard van Lieshout / Muis Software vertelt “e-facturatie betekent voor mij zoveel mogelijk zorgen voor een geautomatiseerde boekhouding. eVerbinding loopt daarin duidelijk voorop. Zij maken e-facturatie mogelijk voor zoveel verschillende bedrijven en organisaties!

Peter Bijvoet / ALFA Accountants was ook op Kasteel Vanenburg aanwezig en laat weten 3 á 4 jaar geleden met eVerbinding in contact te zijn gekomen. “Wij wilden klanten een platform geven om hun facturen digitaal aan te kunnen leveren zodat wij die zoveel mogelijk geautomatiseerd konden verwerken. E-facturatie is eigenlijk heel erg simpel, de implementatie bij klanten en collega’s is heel erg meegevallen met dank aan eVerbinding. Het is een hele vlotte partij die graag met ons meedenkt!

Een stoere basis
Pieter van der Kwaak / CEO Lansigt Accountants verzorgde de “Terugblik” waarbij maar weer eens duidelijk werd hoe vooruitstrevend het hele concept “e-facturatie” toentertijd was. Jan Baan / Vanenburg Software was vanuit digitaal aanwezig en noemde eVerbinding “een prestatie van formaat”. Hij lichtte toe dat eVerbinding en de facturatie zich voor het eerst buitende de enterprise richtte. Het verrijken van deze data met bijvoorbeeld machine learning, blockchain en bots is de toekomst. “eVerbinding vormt hiermee een fantastische en stoere basis voor verdere transacties tussen enterprises onderling.” aldus Baan.

Johan Schaeffer / eVerbinding nam de “Vooruitblik” voor zijn rekening met zijn toekomstige visie op e-facturatie, adoptie en specials als de MRB (Motorrijtuigenbelasting) aanslagfactuur.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > ICT bedrijven, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding eVerbinding
Internet URL eVerbinding

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED