Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Unit4 Bedrijfssoftware lanceert de Unit4 Fiscaal Gemak overstapweken

Plaatsingsdatum 31-03-2020
Berichtdatum 31 maart 2020

Gisteren heeft Unit4 Bedrijfssoftware een fiscale software overstapbundel gelanceerd. Veel accountantskantoren ervaren op dit moment veel druk met het behalen van hun deadlines. Door het thuiswerken en werken met flexibele werktijden vanwege het coronavirus hebben fiscalisten het erg druk met het op tijd indienen van aangiften.

Om deze accountants wat te helpen zijn de Unit4 Fiscaal Gemak Overstapweken gelanceerd waarmee ze niet alleen om deadlines op tijd kunnen halen maar ook om hun klanten van het juiste advies te kunnen voorzien. Unit4 Fiscaal Gemak bewijst al jaren de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke software van Nederland te zijn. Betrouwbare en snelle fiscale software is immers cruciaal. Daarom werken vandaag de dag ruim 3.200 kantoren naar volle tevredenheid met Unit4 Fiscaal Gemak.

Wist je bijvoorbeeld dat wij ieder jaar alle wet- en regelgeving voor alle biljetten uiterlijk begin februari uitleveren? En wist je dat je in ons online product ook direct met dezelfde dataset jaarrekeningen en bankdeponeringen kunt verzorgen? En dat met de unieke communicatiemodule je de aangiftes en jaarrekeningen op een super eenvoudige manier aan je klanten kunt presenteren in moderne dashboards waarna ze die meteen online kunnen accorderen? En wist je ook dat wij als enige fiscale software leverancier in Nederland het proces rondom de VIA-machtigingen hebben geautomatiseerd?

Dit alles bespaart je gigantisch veel tijd en stelt jou in staat om nog meer toegevoegde waarde te leveren aan jouw klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de allerbeste software leveren waarmee jij je deadlines zorgeloos haalt! Daarom hebben wij een Unit4 Fiscaal Gemak overstapbundel voor jou ontwikkeld. In deze bundel bieden wij jou een aantal zaken kosteloos aan:

  • Gebruik Unit4 Fiscaal Gemak software inclusief jaarrekeningmodule, bankenrapportage en communicatiemodule kosteloos voor geheel 2020, inschrijven kan tot en met 30 april 2020.
  • Kosteloze ondersteuning bij de migratie van de stamgegevens uit jouw huidige pakket.
  • Kosteloze digitale trainingsmodule om direct effectief met de software aan de slag te gaan.
  • Kosteloze online trainingen gedurende het jaar om maximaal rendement uit jouw fiscale praktijk te halen met onze software.
  • Bevalt onze software je niet afdoende? Dan kun je zonder opgaaf van reden voor 1 oktober 2020 direct opzeggen waardoor je er na 2020 geen gebruik meer van zult maken. Er zitten geen addertjes onder het gras!

Meer informatie...

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

BARC: uitstekende resultaten voor Unit4 Financial Planning and Analysis [02-06-2021]

Unit4 lanceert ERPx [08-04-2021]

Unit4 kondigt overname door private equity-bedrijf TA Associates [22-03-2021]

Unit4 breidt Financial Planning and Analysis oplossing uit met nieuwe mogelijkheden op basis van AI [22-10-2020]

Unit4 kondigt next-generation ERP aan: volledig gefocust op mensgerichte organisaties [15-10-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED