Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Global Center on Adaptation zet Unit4 ERP in ter ondersteuning voor een klimaatbestendige toekomst

Plaatsingsdatum 24-06-2021
Berichtdatum 24 juni 2021

Unit4, leider in enterprise cloud applicaties voor mensgerichte organisaties, kondigt vandaag aan dat internationale non-profit organisatie Global Center on Adaptation (GCA) heeft gekozen voor de ERP-oplossing van Unit4. Bij haar projecten is GCA sterk afhankelijk van grants. Unit4 ERP stelt GCA in staat om op ieder moment een op maat gemaakte verantwoording te geven over de besteding van ontvangen grants. Daarnaast kan GCA dankzij Unit4 ERP vanuit meerdere dimensies kijken naar de ontvangen grants en de al bestede gelden, om ook intern controle te houden over het budget.

Goed overzicht leidt tot lagere overheadkosten
GCA zet zich als bemiddelaar in om meer steun en snellere actie voor oplossingen voor een klimaatbestendige toekomst te realiseren. Unit4’s next-generation ERP wordt ingezet voor het administreren van de bedrijfsvoering, zoals het bijhouden van de financiële administratie, procurement en het opstellen van begrotingen. Dankzij de financiële inzichten die Unit4 ERP biedt, is het voor GCA mogelijk de overheadkosten zo efficiënt mogelijk te managen. Hierdoor blijft er meer budget over voor onderzoek en implementatie van projecten.

Flexibiliteit applicatie van belang bij grantmanagement
Geldverstrekkers stellen vaak unieke voorwaarden aan financiële verantwoording, waardoor GCA iedere ontvangen grant op een andere manier moet beheren. Unit4 ERP is een dynamische applicatie die gebruikers zelfstandig kunnen inrichten. Hierdoor is GCA in staat te voldoen aan de verschillende verantwoordingseisen van geldverstrekkers en tegelijkertijd het innovatieve vermogen te behouden.

Vlot implementatieproces dankzij expertise in non-profitsector
De implementatie van Unit4 ERP bij GCA is bijzonder voorspoedig verlopen. Dit is enerzijds het resultaat van de kennis en ervaring van Unit4 in de non-profit sector. Anderzijds is de soepele implementatie te danken aan de ervaring met de Unit4-oplossing bij een aantal medewerkers van GCA. Hierdoor konden zij actief meehelpen bij het inrichten van de oplossing.
 

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Soort > ERP
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Unit4: onderzoek ArtificiaI Intelligence (AI) en Finance [07-07-2021]

BARC: uitstekende resultaten voor Unit4 Financial Planning and Analysis [02-06-2021]

Unit4 lanceert ERPx [08-04-2021]

Unit4 kondigt overname door private equity-bedrijf TA Associates [22-03-2021]

Unit4 breidt Financial Planning and Analysis oplossing uit met nieuwe mogelijkheden op basis van AI [22-10-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED