Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Unit4 breidt ERPx uit met SaaS-functionaliteit voor compensatieplanning door overname Compright

Plaatsingsdatum 17-11-2021
Berichtdatum 17 november 2021

Unit4 maakt bekend dat het Compright heeft overgenomen. Dit is de aanbieder van een intuïtieve, uitgebreide en krachtige oplossing voor middelgrote organisaties met complexe internationale behoeften op het gebied van compensatiebeheer. Met de overname breidt Unit4 de mogelijkheden van haar geavanceerde ERP-platform ERPx verder uit.

Compensatiebeheer automatiseren
Dankzij de naadloze integratie van data en ingebouwde mogelijkheden voor gegevensanalyse, kunnen organisaties met Compright hun volledige compensatieproces automatiseren. Daarbij wordt rekening gehouden met alle factoren die nodig zijn voor het berekenen van eerlijke prestatiebeloningen voor werknemers in uiteenlopende geografische regio’s.

Organisaties staan voor de opgave om hun digitale transformatie te versnellen, maar hebben moeite met het aantrekken en behouden van het daarvoor benodigde talent”, zegt Mike Ettling, de CEO van Unit4. “Met compensatiebeheer kunnen ze snel reageren op de beschikbaarheid en toenemende mobiliteit van talent. De oplossing Compright vormt een perfecte aanvulling op de gecombineerde kracht van ERP, HCM en financiële planning en analyse in ERPx. Ons platform komt daarmee tegemoet aan de behoeften van organisaties die voor hun succes afhankelijk zijn van mensen, en stelt hen in staat om zich aan het nieuwe normaal aan te passen. Ik ben verheugd dat we het getalenteerde team van Compright binnen Unit4 mogen verwelkomen. Samen zorgen we voor een slimmere en innovatievere oplossing voor compensatieplanning en -beheer afleveren, die geknipt is voor mensgerichte organisaties.”
  

Categorie(n) Soort > ERP, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Unit4 lanceert Success4U [12-06-2024]

Gemeente Haarlemmermeer kiest ERPx van Unit4 [15-05-2024]

Tien Nederlandse gemeentes in 2024 al live met Unit4 ERPx [24-04-2024]

Unit4 zorgt met nieuwe Smart Automation Services voor slimme ERP-functionaliteit [20-03-2024]

Gemeente Delft kiest voor Unit4 ERPx [18-01-2024]


Onerzoeksbureau GBNED