Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Pakketsoort - (BPM) Business Process Management > Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM)

[ 1 ] tot [ 50 ] van totaal [ 64 ] berichten

Fetim Group kan dankzij Infor’s benchmark zijn productiviteit verbeteren (13-02-2020)
Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, maakt bekend dat Fetim Group, een leider in bouwproducten en woningdecoratie, gebruikmaakt van Infor’s benchmark van 800 toonaangevende bedrijven wereldwijd om zijn processen en workflows te verbeteren. Voor deze benchmark verzamelde Infor gegevens van productie- en distributiebedrijven.

Gemeente Noordoostpolder gaat voor digitale besluitvorming en duurzaam archiefbeheer met BCT (05-12-2019)
Gemeente Noordoostpolder zet in op innovatie met het Corsa Document Management Systeem van BCT, specialist in Enterprise Information Management. Middels de inzet van verschillende modules van Corsa wordt het complete bestuurlijke besluitvormingsproces gedigitaliseerd, zodat processen tijdig en transparant worden doorlopen.

myBrand en MBI digitaliseren processen met OutSystems voor 15% tijdwinst (25-11-2019)
Betonproducent MBI schakelt de hulp in van myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner, om haar bedrijfsprocessen te digitaliseren. Met behulp van het low-code platform van OutSystems gaan de bedrijven aan de slag met de digitalisering van vijf hoofdprocessen: transport, inslag, uitslag, opslag en het proces gericht op de klant.

Veiligheidsregio Haaglanden zet digitale stappen met BCT (02-10-2019)
Veiligheidsregio Haaglanden, een organisatie die onder andere de brandweerzorg van alle negen gemeenten in Haaglanden verzorgt, is als eerste klant live gegaan met het objectmanagementsysteem (OMS) als aanvulling op het Liber Behandelaarportaal van BCT, specialist in Enterprise Information Management.

BCD Travel kiest voor SAP Customer Data Cloud voor een eenduidig platform voor traveler management (21-02-2019)
BCD Travel gaat de SAP Customer Data Cloud-oplossing gebruiken voor de nieuwste versie van hun traveler management systeem. Hiermee wordt het bestaande TripSource® Profile Manager omgetoverd tot een digital first oplossing. Deze oplossing combineert drie unieke functies, namelijk traveler identity management, traveler consent management en traveler profile management, in één uniform platform.

Robots ondersteunen afdeling Informatie Management bij de gemeente Hengelo (21-02-2019)
Robotic Process Automation (RPA) wordt ingezet als onderdeel van het dienstverleningsconcept bij de gemeente Hengelo. Door handmatige handelingen verder te automatiseren met RPA wordt de bewerkingstijd verkort en komt er tijd vrij bij de medewerkers van de afdeling Informatie Management.

MoreApp, de digitale formulieren app, wordt gebruikt om bekende Nederlandse historische molens te inspecteren (05-12-2018)
MoreApp, de digitale formulieren app, wordt gebruikt om de bekende Nederlandse historische molens te inspecteren. Verbij combineert met MoreApp de technieken van nu met het ambacht van toen.

Oracle: Autonomous Risk Management Cloud maakt finance-functie veiliger (04-10-2018)
Om klanten beter te beschermen tegen fraude en beveiligingsrisico’s lanceert Oracle de eerste oplossing voor autonoom beveiligings- en risicobeheer in de industrie. De oplossing is specifiek ontworpen voor de Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud.

Concordia de Keizer optimaliseert bedrijfsproces met Salesforce partner Intigris (10-09-2018)
Concordia de Keizer heeft gekozen voor de expertise van Salesforce partner Intigris in Amsterdam om de bedrijfsprocessen beter te stroomlijnen. De internationaal opererende verzekeringsmakelaar uit Rotterdam had behoefte aan een totaaloverzicht met alle informatie over potentiële klanten voor de optimalisatie van sales.

Round table: Financiële stromen versnellen binnen organisaties (03-09-2018)
Ondanks de digitaliseringslag werken veel applicaties, systemen en processen niet optimaal samen. Dit resulteert in een overvloed aan handmatige en repeterende taken door medewerkers, terwijl er wel mogelijkheden zijn voor optimalisatie met de inzet van software robots.

Hyarchis laat klanten snel en veilig documenten uitwisselen via nieuwe app (30-08-2018)
Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, lanceert vandaag haar nieuwste applicatie: Hyarchis Document Dialogue. Deze nieuwe dienst die in combinatie met Hyarchis Document Management (HDM) kan worden gebruikt biedt klanten en medewerkers een beveiligde omgeving waarin zij digitaal documenten en berichten met elkaar kunnen uitwisselen.

Verantwoord en duurzaam handelen met informatieplatform Liber (12-06-2018)
BCT, specialist in Enterprise Information Management, introduceert met informatieplatform Liber gepersonaliseerde werkomgevingen met één centraal organisatiebrein. Hiermee speelt BCT in op de vraag om grip te krijgen en te houden op cruciale informatiestromen.

Volg de gratis webinar: van onoverzichtelijke to-do lijstjes naar overzicht bij kleine organisaties (12-10-2017)
U heeft zich vast weleens afgevraagd: "Hoe krijg ik meer overzicht in alle meldingen en verzoeken die ik krijg?”. Krijgt u elke dag veel meldingen binnen, maar is er een gebrek aan overzicht van openstaande tickets, afloopdatums en wie er mee bezig is? In deze webinar krijgt u inzicht hoe je met helpdesk software inzicht kan creëren in uw meldingenstroom.

ACTNOVUM op Business Software Event 2017 (01-09-2017)
Bedrijven uit de industrie en de handel staan voor uitdagingen als: meerwaarde leveren met complexere producten, samenwerking met meer partijen, kortere doorlooptijden, toenemende wensen vanuit de klant en toenemende concurrentie. Om optimaal te presteren en groei en kwaliteit te bereiken, is slimme business software voor de maakindustrie een onmisbaar strategisch instrument.

Provincie Utrecht werkt als eerste provincie met Octopus (06-07-2017)
De mate van flexibiliteit van implementatie en het feit dat Octopus al vele jaren beproefd is, gaf voor de Provincie Utrecht de doorslag om voor Octopus te gaan. "Door het gebruik van Octopus gaan we gemakkelijker informatie verzamelen om te sturen op kwaliteit van besluitvorming in de organisatie," legt Peet de Reuver, teamleider bij de Provincie Utrecht, de keuze voor Octopus toe.

DDi breidt Transaction Robot uit met Proces Manager (22-11-2016)
Onlangs introduceerde DDi Information Automation Engineers uit Hoofddorp de Transaction Robot voor Document Processing. Met het inzetten van de Robot zet een organisatie de (eerste) stap naar een digitale transformatie. Alle binnenkomende berichten worden gedigitaliseerd, volautomatisch geclassificeerd en toegevoegd aan de juiste processen (workflow).

DDi introduceert de Transaction Robot: next step in Document Processing (15-11-2016)
Iedere organisatie is dagelijks bezig met de verwerking van binnenkomende berichten. E-mails, fysieke poststukken en webaanvragen komen overal in de organisatie binnen. Of het nu facturen zijn, mutaties, formulieren, enz., ieder bericht is een werkopdracht voor een of meerdere personen binnen de organisatie.

Assistance Software en Dapas Software lanceren unieke Accountancy-suite (19-05-2016)
Initiatiefnemers Assistance Software en Dapas Software lanceren eind deze maand de Accountancy-suite. Met het bundelen van hun krachten bieden Assistance Software en Dapas Software met de Accountancy-suite een totaaloplossing voor alle IT van het accountantskantoor. Bedacht en ontwikkeld vanuit de gebruiker.

Elsevier Nextens koppelt met de proces monitor van Dapas Software (28-04-2016)
Reed Business Information is een samenwerking aan gegaan met Dapas Software om accountants meer inzicht en overzicht te tonen. Reed Business Information biedt met Elsevier Nextens online aangiftesoftware met professionele ondersteuning. Sinds 5 april koppelt Nextens met de proces monitor (DPM) van Dapas Software.

EBPI en Onior gaan strategisch partnership aan (12-01-2016)
EBPI, specialist in informatieketens, heeft een belang genomen in Onior, specialist in digitalisering en dossieroplossingen. Volgens beide directies vullen de bedrijven elkaar dusdanig mooi aan, dat deze samenwerking voor beide partijen leidt tot nieuwe kansen en voordelen.

Unit4 en Dapas Software koppelen audit- en workflowoplossingen (11-01-2016)
Unit4 en Dapas Software hebben op verzoek van accountantskantoren een koppeling gemaakt tussen Unit4 Audit & Control (voorheen Auditor) en de workflowapplicatie proces monitor (DPM) van Dapas Software. Met eerstgenoemde applicatie zijn periodieke processen en projecten binnen een accountantsorganisatie te plannen, te volgen en te controleren.

Uitgebreide functionaliteit + audit trail in JD Edwards (10-09-2015)
Alle facturen worden nu gescand in 1 systeem; dat is een groot voordeel met vijf support centra waar de facturen lokaal worden ontvangen! De web tool laat goedkeurders eenvoudig de beoordeling uitvoeren (zeer gemakkelijk voor mensen die vaak reizen zoals Facility Managers, die het grootste volume in de organisatie vertegenwoordigen). De ingebouwde E-mail-functionaliteit maakt het mogelijk documenten intern of aan derden te versturen, met een automatische trace in de audit trail.

APG kiest voor bedrijfssoftware van AFAS Software (16-06-2015)
Pensioenuitvoerder APG is in zee gegaan met AFAS Software en gaat werken met haar bedrijfssoftware. De samenwerking staat in het teken van vereenvoudiging en standaardisering van de corporate processen van APG.

Limis Planner i.c.m. Exact Online Productie: totaalpakket voor slimme productiebedrijven (15-06-2015)
Productiebedrijven willen concurrerend werken én de volledige controle hebben over hun productie. Ze hebben een grote behoefte aan eenvoudige workflows en offertetrajecten, en veel inzicht en grip op het productieproces. De samenwerking tussen Exact Online Productie en Planningssoftware Limis Planner biedt de mogelijkheid om het gehele productieproces en de daarbij behorende administratie eenvoudig te beheren en te monitoren.

DDi lanceert nieuwe generatie Document Management Software (23-01-2015)
DDi heeft, een nieuwe generatie software in gebruik genomen. In deze software zijn Document Management en Business Proces Management functionaliteiten volledig met elkaar verweven. Nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd waaronder Full text zoeken (zoals Google zoeken) en een universele weergave van alle berichten.

Solmate helpt cooperatie DELA bij optimalisatie financiele processen (13-01-2015)
Solmate, business partner voor strategische ICT-vraagstukken, helpt coöperatie DELA bij het optimaliseren van haar financiële processen. Door uitbreiding van het dienstenportfolio van de specialist in uitvaartverzorging en verzekeringen, veranderden ook de financiële processen.

Software AG ondersteunt Salesforce1 Lightning Connect (18-11-2014)
Software AG, bekend van BPM- en integratieplatform webMethods, biedt per omgaande ondersteuning voor Salesforce1 Lightning Connect, een nieuwe tool voor het real-time integreren van gegevens die zijn opgeslagen in legacysystemen.

UNIT4 Cura krijgt als eerste zorginformatiepakket een Groene Vink voor iWmo (05-11-2014)
Zorginstituut Nederland (ZINL) heeft aan UNIT4 Cura als eerste zorginformatiesysteem van Nederland de Groene Vink toegekend voor de informatie-uitwisseling in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De software van UNIT4 voldoet hiermee aan de landelijke specificaties voor informatie-uitwisseling in het kader van de Wmo.

Belgische Beroepsvereniging van Accountantskantoren kiest voor Scienta als kwaliteitsplatform voor BeExcellent (08-10-2014)
Het Belgische Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) heeft Scienta gekozen als online platform ‘BeExcellent’ voor haar leden. Met BeExcellent hebben alle Belgische accountantskantoren een eigen online omgeving waarin alle documenten staan die door het IAB zijn aangeleverd. Op 6 oktober 2014 vond de introductie plaats in Brussel.

Business Process Management (BPM) software in kaart gebracht (02-09-2014)
Business Process Management (BPM) staat op dit moment volop in de belangstelling. BPM is gericht op het optimaliseren van processen, waarbij begrippen als TQM (Total Quality Management), LEAN en Six Sigma de revue passeren. Hiernaast heeft BPM een nauwe relatie met Workflow Management (WFM). Om BPM optimaal toe te passen in een organisatie is ondersteuning van de juiste software essentieel.

KIEM onderwijs en opvang ontwikkelt dashboard met QlikView om kwaliteit scholen te verbeteren (26-08-2014)
Qlik, leider in data discovery, kondigt aan dat KIEM, stichting voor basisonderwijs en kinderopvang, in samenwerking met Qlik partner Synaxion een nieuw kwaliteitsinstrument voor het onderwijs heeft ontwikkeld.

Handboeken worden weer leuk met Scienta 3.0 (17-06-2014)
Op 4 juli 2014 wordt de vernieuwde versie van Scienta uitgebracht: Scienta 3.0. Met deze nieuwe release is Scienta compleet vernieuwd: Scienta heeft een gehele nieuwe lay-out gekregen en er zijn nieuwe functies en functionaliteiten toegevoegd. “We hebben als het ware Scienta opnieuw ontwikkeld”, aldus Reinder Repko, directeur van Syslogic, het bedrijf achter Scienta.

LEVANTOgroep kiest UNIT4 Zorgmonitor voor grip op groeiende organisatie (28-05-2014)
LEVANTOgroep heeft gekozen UNIT4 Zorgmonitor in te zetten voor het snel verkrijgen van inzicht in de bedrijfsvoering. De organisatie gebruikt de business intelligence-oplossing om effectief gegevens uit meerdere bedrijfssystemen te kunnen combineren en analyseren.

QuaRijn kiest voor UNIT4 Cura ter ondersteuning van de werkprocessen (13-05-2014)
QuaRijn heeft gekozen voor UNIT4 Cura ter ondersteuning van de administratieve- en zorgprocessen. De ouderenzorgorganisatie wil een efficiëntieslag doorvoeren en losse systemen vervangen voor een geïntegreerde oplossing. De administratieve werkzaamheden zullen verminderen en het risico op fouten als gevolg van dubbele invoer behoort straks tot het verleden.

Excimp opnieuw succesvol met haar software bij een groot energiebedrijf, Consumers Energy in de VS (06-05-2014)
Excimp, de Nederlandse producent en leverancier van de SAP Certified add-on EMMAX, maakt bekend dat nu ook het Amerikaanse energiebedrijf Consumers Energy in Jackson Michigan haar software succesvol in productie heeft genomen.

Oracle Utilities Analytics 2.5 helpt nutsbedrijven reacties na calamiteiten te verbeteren en smart devices te beheren (30-01-2014)
Nutsbedrijven hebben oplossingen nodig die hen helpen inzicht te krijgen in de enorme hoeveelheid data die zij hebben, waaronder die van smart meter- en smart grid-implementaties. Om bedrijven te helpen aan deze eisen te voldoen, komt Oracle met Oracle Utilities Analytics 2.5.

Software AG richt Intelligent Business Operations-divisie op (21-01-2014)
Software AG gaat een Intelligent Business Operations (IBO)-divisie oprichten die organisaties in staat moet stellen sneller te reageren op inzichten verkregen uit big data. De technologie die door deze divisie wordt ontwikkeld biedt een holistisch beeld van een onderneming.

ManualMaster Starling maakt kwaliteitsmanagement eenvoudig (24-10-2013)
ManualMaster, softwarespecialist voor kwaliteitsmanagement en documentbeheer, introduceert ManualMaster Starling. Deze moderne, geavanceerde software-omgeving stelt kwaliteitsmanagers en documentbeheerders in staat eenvoudig documenten te maken, te verspreiden en te beheren.

Infor helpt bedrijven kosten te besparen via Energy Management (15-02-2013)
Infor introduceert de Infor Energy Performance Management module die een top down overzicht biedt van het energieverbruik. De Infor Energy Performance Management module biedt een overzicht van het energieverbruik en helpt klanten hun energiekosten te beheren en een duurzaam beleid te voeren.

Brandweer Amsterdam-Amstelland berekent risico's met QlikView (07-02-2013)
QlikTech maakt bekend dat Brandweer Amsterdam-Amstelland QlikView inzet om de risico’s van de regio in kaart te brengen en om daar proactief op in te kunnen spelen. QlikView dient als basis voor het risicoprofiel, dat 600.000 objecten in Amsterdam en mogelijke incidenttypen weergeeft in combinatie met de registratie van daadwerkelijke incidenten en data uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

Danske Bank implementeert STATISTICA voor risicomanagement (26-01-2013)
Danske Bank; de grootste bank in Denemarken en één van de grootste financiële dienstverleners in Noord-Europa heeft STATISTICA geïmplementeerd om haar operationele risico’s te beheersen en de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Persbericht: Mproof Nederland vereenvoudigt ITIL met de ISM-module (28-11-2012)
Mproof Nederland, specialist op het gebied van servicemanagement en leverancier van Clientele ITSM, breidt haar aanbod uit met een ISM-module, waarmee bedrijven laagdrempelig en tegen geringe investeringen kunnen starten met de ISM-methode. Deze succesvolle methode maakt ITIL toepasbaar en gaat uit van zes elementaire IT Service Management processen.

Marktanalyse software voor controllers: gericht op het verstrekken van financiele informatie (ex ante en ex post) aan interne- en externe stakeholders (07-11-2012)
Onderzoeksbureau GBNED heeft een eerste marktanalyse samengesteld die is gericht op software om controllers te ondersteunen bij het samenstellen en verstrekken van financiële (ex ante en ex post) informatie naar meerdere gezichtspunten aan interne- en externe stakeholders.

Brewster Dairy sleept dankzij Infor ION award in de wacht (07-11-2012)
Infor maakt bekend dat Brewster Dairy Inc. bekroond is met de IT Performance Management Award in de jaarlijkse 2012 Ventana Research Leadership Awards verkiezing. Brewster Dairy, de grootste fabrikant van Zwitserse kaas in de Verenigde Staten, dankte zijn selectie aan de innovatieve ION technologie van Infor.

Infor introduceert nieuwe generatie Workforce Management tijdens HRTEC 2012 (09-10-2012)
Infor kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Workforce Management 6.0, de nieuwe generatie van Infor’s toonaangevende workforce management oplossing die meer dan 150 toonaangevende bedrijven over de hele wereld in de detailhandel, gezondheidszorg, horeca, transport, productie en financiële dienstverlening stimuleert.

Mproof Nederland presenteert 2012-2 release van Clientele voor service management (04-10-2012)
De uitbreidingen in de nieuwe versie richten zich vooral op gebruikers van de toepassingsgebieden IT servicemanagement (ITSM) en Managed Service Providing (MSP). Nadruk ligt op extra functionaliteit voor het IT-proces ‘Service Catalog Management’.

BCT organiseert Finance & Compliance Gebruikersdag 2012 (15-09-2012)
BCT, aanbieder van oplossingen voor enterprise content management, organiseert op 4 oktober 2012 voor de vierde keer een Finance & Compliance Gebruikersdag. Deze bijeenkomst is bedoeld voor gebruikers van de financiële oplossingen van BCT én voor geïnteresseerden die meer willen weten over de mogelijkheden van digitalisering van financiële processen.

KBvG en Syslogic ontwikkelen een kantoorhandboek (12-09-2012)
Vanaf vandaag is het nieuwe kantoorhandboek voor het vastleggen van kantoorprocedures aan de hand van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) Normen voor Kwaliteit beschikbaar.

Infor komt met Asset Management-oplossing voor de horeca (08-09-2012)
Infor kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Infor10 EAM Hospitality Edition. Deze software is specifiek voor de horeca en kan geïntegreerd worden met andere Infor-producten.

Infor biedt Asset Management-oplossing voor de gezondheidszorg (31-08-2012)
Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor EAM Healthcare Edition. Deze applicatie behelst een asset management systeem dat specifiek is afgestemd op de behoeften van organisaties in de gezondheidszorg.


Onerzoeksbureau GBNED