Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Exact Software B.V.

Datum bijgewerkt 23-12-2023
Pakket Fiscaal Gemak
Omschrijving Online fiscale aangiftesoftware IB, VpB, Btw/ICP, Dividendbelasting, Schenk- en Erfbelasting
Leverancier Exact Software B.V.
Detailinformatie leverancier...
Website Fiscaal Gemak
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 2 ] / Waardering gemiddeld [ 4.50 ]
Geef uw waardering over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
Pakketsoorten - Belastingaangifte
- Financieel / Juridisch
Branches Dienstverlening financieel > Algemeen
- Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Inkomstenbelasting
Alle binnenlandse biljetten, Winst en Niet winst. Twee opties: - Beperkt: tot 50 clienten per jaar - Onbeperkt: onbeperkt aantal aangiftes per jaar.
C- en F-biljet
Alle buitenlandse biljetten en overlijdensbiljet. Twee opties: - Beperkt: tot 50 clienten per jaar - Onbeperkt: onbeperkt aantal aangiftes per jaar.
M-biljet
Opstellen migratiebiljet. Twee opties: - Beperkt: tot 50 clienten per jaar - Onbeperkt: onbeperkt aantal aangiftes per jaar.
Toeslagen
Alle toeslagen.Aanvragen, wijzigingen en stopzetten. Inclusief rapportage Twee opties: - Beperkt: tot 50 clienten per jaar - Onbeperkt: onbeperkt aantal aangiftes per jaar.
Vennootschapsbelasting
Binnenland en buitenland, inclusief Dividendbelasting. Twee opties: - Beperkt: tot 10 clienten per jaar - Onbeperkt: onbeperkt aantal aangiftes per jaar.
Omzetbelasting/ICP opgaaf
Alle tijdvakken, inclusief suppletie
Jaarrekening/KvK deponering
Opstellen jaarrekening en deponering bij de Kamer van Koophandel
Erf- en Schenkbelasting
Aangifte Schenkbelasting is nu beschikbaar. Aangifte Erfbelasting wordt in de zomer 2019 verwacht.

Profiel pakket
Fiscaalgemak is aangiftesoftware die zeer gebruiksvriendelijk is, zowel online als offline beschikbaar is en waarbij alleen wordt betaald per ingediende aangifte. Gebruikers hebben standaard overal de beschikking over zonder allerlei dure pakketten te moeten aanschaffen! Onderstaande lijst met functies wordt (in de toekomst) aangeboden.

Fiscaal gemak is Fiscale software voor de volgende belastingaangiftes:
- Inkomstenbelasting particulieren
- Inkomstenbelasting ondernemers
- Omzetbelasting, ICP en Suppletie OB
- Toeslagen
- Voorlopige aanslag IB,
- Vennootschapsbelasting (VPB), (2e kwartaal 2014 beschikbaar).
- F-Biljet, NNB

Het pakket met belastingsoftware is sinds 2013 op de markt en daardoor volop in ontwikkeling. Wekelijks worden nieuwe functies toegevoegd.

Berichten met [ Fiscaal Gemak ]

Exact is klaar voor digitalisering van de dividendbelasting (30-01-2024)
Al jaren was het mogelijk om de aangiften dividendbelasting uit te werken in de fiscale software van Exact. Sinds de start van 2024 is het vanuit de Belastingdienst mogelijk om deze aangiften vervolgens digitaal in te dienen en vanaf 1 juli 2024 wordt dit zelfs verplicht. Bij Exact zijn we hier al klaar voor, dus genoeg redenen voor jou om er ook nu al mee te beginnen.
Bron: Exact Software

Help mijn softwareleverancier stopt! (13-12-2022)
Accountantskantoren flink de dupe van softwareleveranciers die plotseling de stekker uit hun software trekken! Begin deze maand (december 2022) deed Visma | DizzyData (bekend van Scan en herken) een duit in het zakje door plotseling aan te geven te stoppen. Hiervoor was het Wolters Kluwer die afgelopen september (2022) haar klanten liet weten al einde van 2022 met haar fiscale aangiftesoftware Avanzer Aangifte te stoppen.
Bron: STIPAC

Wat zijn de alternatieven voor Wolters Kluwer Avanzer Aangifte dat stopt per einde van dit jaar (15-09-2022)
Wolters Kluwer stopt einde van dit jaar met haar fiscale aangiftesoftware Avanzer Aangifte. Bestaande gebruikers zijn inmiddels eerder deze maand per brief geïnformeerd. Wat zijn de alternatieven voor bestaande gebruikers op deze toch wel korte termijn.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Exact presenteert de Winter 2022 Release (17-02-2022)
Exact presenteert de Winter ’22 Release, met weer veel nieuwe features, product updates en verbeteringen in onder andere Exact Online, Globe+ en op het gebied van PSD2-bankkoppeling. De release ondersteunt nog meer automatiseringsmogelijkheden die ondernemers en accountants helpen sneller de juiste beslissingen te nemen.
Bron: Exact Software

Hyarchis, leverancier van document management software, verwelkomt nieuwe investeerders aan boord (02-11-2021)
De Nederlandse Fintech Hyarchis heeft nieuwe investeerders aan boord gehaald om haar geplande groei te versnellen. Vanaf 1 november is Hyarchis eigendom van zes succesvolle softwareondernemers die de product suite verder zullen uitbouwen en internationaal willen groeien.
Bron: Hyarchis

Nieuwe investeerders voor Salaris en HR-platform Employes (02-11-2021)
Fiscaal Gemak-oprichters Ruud van der Kruk, Jelke Jansen en Ynze Sipkema, alsmede Unit4 oprichter Chris Ouwinga nemen een belang in HR- en salarisadministratie-softwarespecialist Employes. “Het aantrekken van deze grote namen in de accountancybranche versterkt onze strategische positie”, aldus Employes-CEO Rob Kroezen.
Bron: Employes

Hogeschool van Amsterdam kiest voor Fiscaal Gemak van Unit4 Bedrijfssoftware (20-11-2020)
De Hogeschool van Amsterdam heeft met ingang van dit studiejaar voor de opleiding Accountancy gekozen om met Fiscaal Gemak van Unit4 Bedrijfssoftware te werken om een betere aansluiting op de arbeidsmarkt te vinden. Aangezien de vorige werkprocessen en software niet representatief waren voor de praktijk, is gekozen een overstap te maken.
Bron: Unit4 Bedrijfssoftware

Exact kondigt overname Unit4 Bedrijfssoftware aan (16-09-2020)
Exact, Nederlandse producent van bedrijfssoftware, kondigt de acquisitie van Unit4 Bedrijfssoftware aan, het bedrijfsonderdeel van Unit4 dat de accountancy-, mkb- en grootzakelijke markt in Nederland en België bedient.
Bron: Exact Software

Unit4 Bedrijfssoftware lanceert de Unit4 Fiscaal Gemak overstapweken (31-03-2020)
Gisteren heeft Unit4 Bedrijfssoftware een fiscale software overstapbundel gelanceerd. Veel accountantskantoren ervaren op dit moment veel druk met het behalen van hun deadlines. Door het thuiswerken en werken met flexibele werktijden vanwege het coronavirus hebben fiscalisten het erg druk met het op tijd indienen van aangiften.
Bron: Unit4

Terugblik en presentaties Praktijkdag Practice management 2020 (07-03-2020)
De (eerste) "Praktijkdag Practice management in een nieuw tijdperk" vond plaats op woensdag 4 maart 2020 te Hoevelaken. Een overzicht van behandelde onderwerpen, sprekers en beschikbare presentaties. Alsmede beschikbare rapporten in relatie tot behandelde onderwerpen.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Minox en Unit4 Bedrijfssoftware demonstreren de nieuwe RGS brugstaat tijdens de week van RGS (02-12-2019)
Dat innovatie en samenwerking in de keten ook snel kunnen demonstreert het initiatief van onderzoekbureau GBNed in samenwerking met softwareleveranciers en de belastingdienst. Nadat in september de eerste gesprekken zijn gestart is medio november het standaard koppelvlak RGS brugstaat opgeleverd en slechts twee weken later hebben de eerste softwareleveranciers een werkende oplossing beschikbaar.
Bron: Minox en Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 neemt Fiscaal Gemak over en verstevigt positie in accountancymarkt (31-05-2019)
Unit4 kondigt vandaag de overname van JSKS Software-ontwikkeling B.V. aan. Sinds medio 2014 werken de twee softwareleveranciers samen voor de verkoop van de fiscale cloudoplossing Fiscaal Gemak. Meer dan 30.000 professionals verwerken jaarlijks maar liefst 1.7 miljoen belastingaangiftes met deze software, wat Fiscaal Gemak marktleider maakt.
Bron: Unit4

OAMKB test online boekhoudsoftware Reeeleezee (17-04-2018)
In 2017 heeft Exact het boekhoudprogramma Reeleezee gekocht. Hoe bevalt Reeleezee vandaag de dag? Als een van de eerste gebruikers van boekhoudprogramma Reeleezee in 2005 ben ik benieuwd hoe het boekhoudprogramma nu werkt en of er na de overname door Exact nog verbetering in zit.
Bron: OAMKBOnerzoeksbureau GBNED